18 Şubat 2015 Çarşamba

FIFA World Online Sezonlarda Sayılmayan Puanları Almak




Öncelikle herkese merhabalar. Bu yazımda sizlere FIFA World oyununun Online Sezonlar kısmında yapılan maçlar sonrası sayılmayan puanların nasıl alınacağını anlatacağım.

Online Sezonlarda ben de dahil çoğu kişinin sıkça başına gelen bir durum bu. Bir çok kez yaşadım ve özellikle farklı şekilde aldığınız galibiyetlerin sayılmamasıysa adeta insanı çıldırtabiliyor.

Her zamanki gibi maçlarınızı yaptınız ve bir kaç maçınızın sonucunda aldığınız puanlar sayılmadı. Peki ama bu kaybedilen puanları nasıl geri alabileceksiniz? Çözüm çok basit ama baştan şunu söyleyeyim, yöntem işe yarıyor fakat tüm sayılamayan puanlarınızı geri vermediği de oluyor ama ne kadarını geri alsanız bu sizin için kârdır tabii ki.

Şimdi geçelim yapmanız gerekene: öncelikle Online Sezonlarda yeni bir maça başlayın. Maç başlayınca dakika 30' lara kadar pas yaparak zaman geçirin ve dakika 30 civarı bir zamana geldiğinde Hükmen Mağlup olarak maçtan ayrılın. Ardından puan tablonuzda sayılmayan puan veya puanlarınızın geri geldiğini göreceksiniz. Ayrıca o en son hükmen mağlup olarak ayrıldığınız maç ta kayıtlara geçmiyor. Bu yöntem kesinlikle işe yarıyor, bizzat denedim. Olası puan kayıplarınızda bu yöntemi deneyebilirsiniz. İyi oyunlar...


NOT: Bu yazının kaynak belirtilmeden ve izinsiz kullanılması yasaktır. Aksi taktirde gerekli işlemler yapılacaktır.

0 Yorum:

Yorum Gönder