3 Ocak 2016 Pazar

Swiss Charger SCH 30022 Araç Şarj Cihazı İncelemesi


















Marka : Swiss Charger
Model : SCH30022 / SCC 10001
Renk : Siyah
Menşei : PRC
Fiyat : 55 TL ve civarı.

Herkese merhaba, bu sefer bir araç şarj cihazı inceleyeceğiz.

Öncelikle tasarımından başlayalım. Tasarım olarak şık bir görüntüye sahip, piano black dediğimiz parlak siyah renginde.

Bu model üzerinde 2 adet USB girişi mevcut. Yani 2 cihazı birden aynı anda şarj edebilirsiniz. Ve ayrıca bunlardan birisinin 1A birisinin de 2A bir giriş olduğunu belirtelim.

USB girişleri kırmızı renkte yapılmış ve şık bir görüntü elde edilmiş.

Ürün görevini gerektiği gibi yerine getiriyor. Şarj süresi tabii ki de şarj edilen cihazdan cihaza farklılık gösterebilir. Isınma pek yapmıyor denilebilinir.


Ürünle birlikte bir de yanında USB kablo gelmekte. Bu USB kablo micro USB girişine sahip. Yani çoğu telefonu şarj edebilirsiniz. USB kablo yapı itibariyle resimden de görüleceği üzere burgulu dediğimiz bir yapıda ve güzel de bir dokusu var. Kablo çektiğiniz zaman uzuyor, fakat çok fazla gerdirirseniz telefonda takılı olan kısım bir anda fırlayabiliyor. Bu yüzden şöyle bir dezavantajı var bu kablonun. Eğer aracınızdaki çakmak girişiniz ile telefonunuzu koyduğunuz stand arasındaki mesafe uzaksa telefonunuz şarjdayken telefonu standa koyamıyorsunuz. Bu noktada burgulu değil de düz yapıda bir USB kablo bağlamanız yararınıza olacaktır. Veya bu ürünün içerisinde USB kablosu olmayanı da var, onu alıp USB kabloyu da farklı alabilirsiniz.

Ürünün kablosunun USB girişi kısmında sabit olmaması kablonuzun bozulduğu zaman istediğiniz kabloyu takmanıza olanak sağlıyor.

Ürün 12V ve 24V çakmak girişlerini destekliyor.

Son olarak kutu içeriğine gelelim. Kutu içerisinden 1 adet micro USB kablo, 1 adet çakmaktan 2 USB girişli şarj cihazı, garanti belgesi çıkmakta.

Sonuç olarak ürün fiyatının hakkını veriyor, hem 2 cihaz birden şarj edebileyim, hem içerisinde USB kablosu da olsun şeklinde kaliteli bir araç şarj cihazı arayışınız varsa bu ürünü seçenekleriniz arasında bulundurabilirsiniz. Fiyat olarak bu ürünün fiyatının çok çok altında bir çok bunun benzeri ürün bulabilirsiniz fakat bu ürün kesinlikle onlardan daha kaliteli.


NOT: Bu incelemenin kaynak belirtilmeden ve izinsiz kullanılması yasaktır. Aksi taktirde gerekli işlemler yapılacaktır.

0 Yorum:

Yorum Gönder