3 Ocak 2016 Pazar

Akasa Vegas Şerit LED Aydınlatma İncelemesi


















Herkese merhaba, bugün sizlerle birlikte farklı bir ürün inceleyeceğiz. Bugün, inceleme konuğumuz Akasa' nın bilgisayarlar için üretmiş olduğu Vegas led ışık.

Öncelikle renk seçeneklerinden başlayalım. Kutu görselinde de gözüktüğü üzere 4 adet renk seçeneği mevcut; beyaz, yeşil, kırmızı ve mavi. Bizim incelemede kullandığımız led mevi renkli.

















Uzunluk olarak 60 cm boyutunda ve şerit ledin bir ucunda kasa için bağlantı kısmı varken diğer ucunda da bu lede başka bir led daha eklenebilmesi için bir bağlantı mevcut. Bu bağlantı sayesinde aynı renkte veya farklı renklerde ledleri birleştirerek daha farklı bir görüntü elde edebiliyorsunuz.


Montajı çok kolay, önce kendinize şerit ledi monte etmek için bir yer belirleyin. Ardından şerit ledi sabitlemek için arkasında bulunan yapışkanın üzerindeki koruyucu kısmı çıkarın. Ardından şerit ledi belirlediğiniz yere yapıştırarak molex üzerinden bağlantısını yapın. Tüm yapmanız gereken bu kadar, kasayı açtığınız anda kasanız ledle aydınlanmaya başlayacak.





















Eğer bizde olduğu gibi şerit led, takacağınız yere göre biraz uzun geldiyse, şerit ledin üzerinde şerit ledi kesebileceğiniz belirli noktalar mevcut, oralardan keserek şeridi kısaltabilirsiniz.





















Şerit led yapı olarak daha korunaklı olması için silikon kaplamalı bir yapıda, arkasındaki yapışkan kısımda da güçlü yapışması için 3M bant kullanılmış. Düzgün yapıştırmanız halinde kesinlikle oynama olmuyor.






















Son olarak fiyata gelelim. Genel olarak ortalama 20 TL civarı bir fiyata sahip. Fiyatının hakkını kesinlikle verdiğini söyleyebiliriz. Gerçekten keliteli ve kasanıza farklı bir görüntü katıyor. Bir de 2 yıl garantisinin olduğu belirtelim. Biz test ettik ve memnun kaldık, size de tavsiye ediyoruz.

Bir başka incelemede görüşmek üzere, hoşçakalın...


NOT: Bu incelemenin kaynak belirtilmeden ve izinsiz kullanılması yasaktır. Aksi taktirde gerekli işlemler yapılacaktır.

0 Yorum:

Yorum Gönder